Laulības līnijas uz rokas. Uzziniet savu nākotni?

Daudzi cilvēki, kurus neinteresē hiromantija, zina par laulības līnijām uz rokas. Bet šīs zināšanas aprobežojas ar informāciju, ka uz delnas ir noteiktas līnijas, kas parāda, kad cilvēks precēsies, cik reizes, kādas būs attiecības.

Par kādām līnijām mēs runājam? Skatīt fotoattēlu zemāk. Norādīts ar dzeltenu bultiņu. Es uzzīmēju laulības līniju sarkanā krāsā, paralēlas līnijas zemāk ir arī laulības līnijas.

Labroči skatās uz labo roku, kreiļi uz kreiso.

Ko nozīmē laulības līnijas?

Laulības līnija nozīmē tikai karmiskā partnera tikšanos. Satikšanās ir dzīves periods (vairāku gadu intervālā) nevis pirmo reizi satikties, jo var satikties bērnudārzā, bet gan periods, kad vīrietis un sieviete skatās viens uz otru kā uz mīlestības objektu. Karmiskie partneri ir partneri, kas mums tika doti no iepriekšējām dzīvēm, lai izstrādātu karmiskās mācības šajā dzīvē.

Tajā pašā laikā karmiskā partnera tikšanās VAR novest pie attiecībām, un attiecības VAR novest pie oficiālas laulības, bet ne fakts.

Attiecīgi laulības līnijas automātiski neuzrāda laulības līnijas. Un tie neuzrāda oficiālo laulību skaitu; mūsu rokām ir absolūti vienalga, vai pasē ir zīmogs vai nav. Tāpēc gadās, ka ir trīs laulības līnijas un viena oficiālā laulība, vai trīs oficiālās laulības un viena laulības līnija.

Laulības līniju skaits var atšķirties, taču nozīmi ir vērts piešķirt tikai vairāk vai mazāk dziļām līnijām. Ideālā gadījumā ir jābūt vienai bojātai līnijai bez defektiem, bet kādam var būt divas vai trīs bojātas līnijas bez redzamiem defektiem, tad jums ir jāskatās kopumā pa visu roku.

Lasi vēl: Zaļā pūķa gads: laimes horoskops 2024. gadam

Labai laulības līnijai jābūt garai, dziļai, skaidrai un bez defektiem. Zemāk fotoattēlā redzat trīs defektu līnijas, dziļas, skaidras un bez defektiem. Labākais ir otrais (tā, kas atrodas vidū). Jūs varat atrast laulības līnijas uz rokas un rakstīt zemāk komentāros.

Bet mūsdienu apstākļos ir diezgan grūti atrast labu laulības līniju, lai gan tas ir iespējams. Iespējamie defektu līnijas defekti: dakša beigās vai sākumā, slīpums uz leju vai uz augšu, sala, kvadrāts, sekants, punkts, paralēla līnija tai blakus, punkts, krusts utt. ieslēgts. Par defektiem tuvākajā laikā uzrakstīšu atsevišķu rakstu. Zemāk ir piemērs vienai no bojātajām bojātajām līnijām.

Papildus laulības līnijām, attiecības uz rokas ir jāskatās pa ietekmes līnijām, sirds līniju.

Lasi vēl: “Laimīga sakritība”: 2024. gada janvārī 4 zodiaka zīmes gūs neticamus panākumus – veiksme ir ceļā

Šīs līnijas ir nepieciešamas, kā arī, analizējot roku, ir jāskatās uz visu roku kopumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment